Hanna og jeg reiser til Stavanger torsdag 18.01.2007 for å hente valpen. Den er født på Red Toller’s Kennel utenfor Stavanger og er nå nøyaktig 8 uker gammel.

Det ble en lang dag (første fly til Stavanger og siste fly hjem), men vi fikk ruslet litt rundt i Stavanger og sett oss rundt. Jeg hadde ikke vært der på 12 år og kjente meg nesten ikke igjen. Fin by. Vi fikk tid til en tur på oljemuseet også. Interessant.

Takk til SAS Radisson-hotellet som sponset en kjempefin frokost.

Valpen var sunn og frisk, 5 kg tung og av gjennomsnittlig størrelse. Livlig krabat. Vi puttet dyret inn i en bitteliten transport kasse, og reiste ut til Sola. Scott forholdt seg stort sett rolig på flyet, men ble litt kvalm og uvel.

Vel hjem fikk han seg litt mat og drikke, en liten luftetur og en masse oppmerksomhet. Etter å ha luktet litt rundt i huset og tissa på utvalgte steder var det på tide å ta kvelden. Vi la han i den lille kassen på nytt, og la kassen i senga til Mona og meg. Han var utslitt, og sov godt hele natta igjennom.